Ben jij tussen de 8 en 18 jaar oud? Dan vinden wij het heel fijn als je onze vragenlijst in wilt vullen! Zo weet de Kinderombudsman wat jullie belangrijk vinden. En daarmee helpen jullie ons weer bij het opkomen voor jullie rechten. Vul de vragenlijst vandaag nog in. Invullen duurt ongeveer twintig minuten. Alvast heel erg bedankt!

Juist nu horen we graag hoe het met je gaat en wat jij in jouw leven het meest belangrijk vindt. Het maakt echt uit of je bij je ouders thuis woont, of in een instelling. Of je ouders je met je huiswerk helpen of juist niet. Of er genoeg geld is thuis, of misschien juist te weinig. Of het voor Corona fijn was thuis, of juist al niet zo prettig. Dat willen we juist graag weten. Dit is namelijk heel erg belangrijk voor alle beslissingen die voor jullie toekomst genomen worden. We blijven nu allemaal zo veel mogelijk thuis. Hierdoor spreken we veel minder kinderen en jongeren. Daarom is dit onderzoek juist nu zo belangrijk. Om te horen hoe deze bijzondere tijd voor jullie is. Hoe het met jullie gaat, en hoe jullie straks weer verder gaan.

- Kinderombudsvrouw Margrite Kalverboer

In andere jaren gaat de Kinderombudsvrouw altijd samen met haar team het land in om overal met kinderen en jongeren te spreken. We vinden het heel jammer dat dat op dit moment door corona niet kan. Zodra het weer veilig is voor iedereen, gaan we graag weer het land in om jullie te ontmoeten. Tot dan; blijf gezond en zorg goed voor elkaar. 

  • Woon jij in (Europees) Nederland? Vul dan meteen de vragenlijst* voor 8 tot 18 jarigen in. [*inmiddels is deze vragenlijst gesloten]
  • Woon jij op Bonaire, Saba of Sint Eustatius? En ben jij ook tussen de 8 t/m 18 jaar? Vul dan de speciale Caribisch Nederland vragenlijst* in. * [*inmiddels is deze vragenlijst gesloten]